Bamboo Baby Spa Zoetermeer

Single Float

Wat houdt Single Float in?

De Single Float sessie is de ideale keuze als je jouw baby alleen wil laten floaten zonder een bijbehorende massage deze sessie is geschikt voor baby’s in de leeftijdscategorie van 4 weken tot 7 maanden.

Bij het floaten (ook bekend als hydrotherapie) zorgt het warme water en de zachte opwaartse druk voor een positief effect op de nachtrust en de spijsvertering van de baby. Het bevordert zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewust worden.

Tijdens de hydrotherapie/float dobbert de baby 30 minuten onder professionele begeleiding en ouders, in een speciale jacuzzi met gezuiverd water van 35 graden en vrij van chemicaliën.
Deze methode is dus ook zeer geschikt voor de kleintjes met een gevoelige huid.

Het hoofdje wordt door een veilige bubby/zwemkraag boven water gehouden, hierdoor kan jouw baby zich vrij en autonoom bewegen.

Het tarief voor de Single Float bedraagt € 30,00 en de sessie zal 30 minuten duren. Met de inachtneming van de voorbereiding en het op tijd aanwezig zijn zal je in totaal 45 minuten doorbrengen in de Spa.

Bij deze sessie kan jouw kindje genieten van :

  • 30 minuten floaten.

Bamboo Baby Spa zorgt voor de handoekjes, zwemluiers en broekjes. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is een schone luier, kleertjes en eventueel een speeltje en een speen.
Wil je deze sessie boeken neem dan telefonisch contact op.

Cadeautip

Op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Bestel onze cadeaubon en zorg voor een unieke verrassing voor kersverse mama’s en papa’s.

Waar zorgen wij voor?

  • In onze wachtruimte is koffie, thee en water aanwezig.
  • Er wordt gezorgd voor een schone handdoek gewassen in een biologische wasmiddel.
  • Er is een aparte voedingsruimte
  • Er is een mogelijkheid om een flesje op te warmen.

Raadpleeg de veelgestelde vragen sectie voor overige vragen.

Bekijk ons promotiefilmpje om een indruk te krijgen van de Bamboo Baby Spa.