Bamboo Baby Spa Zoetermeer

Bamboozzz

Nachtrust voor baby

Wat houdt Bamboozzz in?

De Bamboozzz sessie is geschikt voor baby’s in de leeftijdscategorie van 4 weken tot 8 maanden. Het is de ideale keuze om jouw baby te voorzien van een heerlijke nachtrust, deze sessie wordt namelijk in de namiddag en avond gegeven en zorgt ervoor dat jouw kindje lekker de avond/nacht door kan slapen.

Tijdens deze sessie mogen er in totaal 2 personen mee met de baby.

Het tarief voor de Bamboozzz bedraagt €55,00 en de sessie zal max. 60 minuten duren. Met de inachtneming van de voorbereiding en het op tijd aanwezig zijn zal je in totaal 90 minuten doorbrengen in de Spa.

Bij deze sessie kan jouw kindje genieten van :

  • Max. 30 minuten floaten.
  • Max. 30 minuten Shantala massage.
  • Wegen van de baby.

Bamboo Baby Spa zorgt voor de handoekjes, zwemluiers en broekjes. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is een schone luier, kleertjes en eventueel een speeltje en een speen.

Wil je zo vriendelijk zijn om bij de boeking de naam van de baby te vermelden, en u wordt op de aanvangstijd  verwacht (ivm gewenning van het kindje aan de spa).

Wil je deze sessie boeken, klik dan op de onderstaande knop.

Afspraak maken online

Cadeautip

Op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Bestel hier onze cadeaubon en zorg voor een unieke verrassing voor kersverse mama’s en papa’s.

Wat is floaten?

Bij het floaten (ook bekend als hydrotherapie) zorgt het warme water en de zachte opwaartse druk voor een positief effect op de nachtrust en de spijsvertering van de baby. Het bevordert zwemreflexen, coördinatie en het zelfbewust worden.

Tijdens de hydrotherapie/float dobbert de baby max. 30 minuten onder professionele begeleiding en ouders, in een speciale jacuzzi met gezuiverd water van 35 graden en vrij van chemicaliën.
Deze methode is dus ook zeer geschikt voor de kleintjes met een gevoelige huid.

Het hoofdje wordt door een veilige bubby/zwemkraag boven water gehouden, hierdoor kan jouw baby zich vrij en autonoom bewegen.

Wat is een Shantala massage?

Shantala baby massage is een massagetechniek afkomstig uit India. In veel Aziatische landen is de baby massage een essentieel onderdeel van de verzorging van de baby.

Het toepassen van deze massage is een goede manier om de band met je baby te versterken. Voor zowel ouder als kind is het een ontspannende bezigheid.

Baby massages zijn een ontspannende manier van aandacht geven aan je kindje. Door de massage goed en in de juiste volgorde toe te passen, ga je merken dat de baby zich geborgen en ontspannen gaat voelen en gedragen.

Het meest positieve effect op de baby is dat hij/zij na de massage kan genieten van een goede nachtrust.

Wegen van de baby

De baby wordt gewogen op een speciale babyweegschaal, deze weegschaal is groter dan de baby zodat hij/zij er niet af kan rollen.
Laat je kindje even liggen en de digitale weegschaal laat het huidige gewicht van je baby zien.

Waar zorgen wij voor?

  • In onze wachtruimte is koffie, thee en water aanwezig.
  • Er wordt gezorgd voor een schone handdoek gewassen in een biologische wasmiddel.
  • Er is een aparte voedingsruimte.
  • Er is een mogelijkheid om een flesje op te warmen.

Raadpleeg de veelgestelde vragen sectie voor overige vragen.