Bamboo Baby Spa Zoetermeer

Babymassage (Shantala)

Wat houdt de Shantala babymassage in?

De Single babymassage sessie is de ideale keuze als je jouw baby alleen wil laten masseren zonder het floaten. Deze sessie is geschikt voor baby’s in de leeftijdscategorie van 4 weken tot 7 maanden.

Babymassage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit India. Baby’s worden over het algemeen iedere dag gemasseerd met natuurlijke oliën, die als bijzonder heilzaam beschouwd word voor de babyhuid.

babymassage tafel
Babymassage is een bijzonder manier om elkaar te leren kennen. Door aanraking vind de baby geborgenheid bij zijn ouders. De zintuigen van het kindje worden geactiveerd en slaap- en eetpatronen zullen verbeteren. Door regelmatig te masseren leert u uw baby beter kennen en zal de band hechter worden.

Wij gebruiken pure, hoogwaardige en geparfumeerde oliën voor de babymassage die hydrateert en word opgenomen in de huid van uw baby.
Tijdens deze sessie mogen er in totaal 2 personen mee met jouw baby.

Het tarief voor de Single Massage bedraagt € 30,00 en de sessie zal 30 minuten duren. Met de inachtneming van de voorbereiding en het op tijd aanwezig zijn zal je in totaal 45 minuten doorbrengen in de Spa.

Bij deze sessie kan jouw kindje genieten van :

  • 30 minuten shantala massage.

Bamboo Baby Spa zorgt voor de handdoekjes. Het enige wat je zelf hoeft mee te nemen is een schone luier, kleertjes en eventueel een speeltje en een speen.

Wil je deze sessie boeken neem dan telefonisch contact op.
*Wil je zo vriendelijk zijn om bij de boeking de naam van jouw baby te vermelden.

Cadeautip

Op zoek naar een leuk, origineel cadeau? Bestel onze cadeaubon en zorg voor een unieke verrassing voor kersverse mama’s en papa’s.

Waar zorgen wij voor?

    • In onze wachtruimte is koffie, thee en water aanwezig.
    • Er wordt gezorgd voor een schone handdoek gewassen in een biologische wasmiddel.
    • Er is een aparte voedingsruimte
    • Er is een mogelijkheid om een flesje op te warmen.

Raadpleeg de veelgestelde vragen sectie voor overige vragen.

Bekijk ons promotiefilmpje om een indruk te krijgen van de Bamboo Baby Spa.