Bamboo Baby Spa Zoetermeer

Keurmerk

Wat is het Oei, ik groei! Keurmerk?

keurmerk oei ik groei
Het Oei, ik groei! Happy Service Award ondersteunt ouders bij hun beslissingen en maakt deze makkelijker. Het keurmerk biedt Eerste Hulp bij productkeuze doordat kwaliteit zichtbaar wordt. Een duidelijke keuze voor baby’s, ouders en experts in Nederland en België. Niet iedereen krijgt het keurmerk. Het uitgangspunt is: Diensten of producten moeten een positieve bijdrage leveren aan ouder en kind.

Bamboo Baby Spa kan met trots vermelden dat wij in augustus 2019 het Happy Service Award hebben ontvangen. Hiermee heeft Oei, ik groei! het vertrouwen en de overtuiging dat wij de ontwikkeling van het kindje ondersteunen. Dit keurmerk wordt uitsluitend gegeven aan organisaties die bewezen hebben op een veilige, positieve en hygiënische manier bij te dragen aan een goede band met het kind.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, zo worden de baden gevuld met gezuiverd water, chloorvrij en met de juiste temperatuur tussen 35 ° C en 37° C. De baden worden gereinigd na elke sessie. Bovendien worden al onze handdoeken gewassen met een biologisch wasmiddel.
Onze huisregels zijn opgesteld om aan de hygiëne bij te dragen.

Voor meer vragen en informatie adviseren wij om de veelgestelde vragen pagina te bezoeken.