Bamboo Baby Spa Zoetermeer

Cursus Baby massage

Zelf een cursus baby massage volgen?

cursus baby massage

Cursus Baby Massage Shantala

Bamboo Baby Spa biedt de mogelijkheid om een cursus baby massage te leren. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van de Shantala techniek.

Shantala massage is een ritmische lichaamsmassage afkomstig uit Azië. Deze massage is een goede manier om de band tussen ouder en baby te versterken. Het masseren van de baby zorgt ervoor dat er allerlei stofjes vrijkomen in jouw lichaam en zeker in dat van je baby.

Baby massage stimuleert de ontwikkeling van de hersenen, lichaamsgroei en bevordert de immuniteit van je kindje. Vrijwel elke baby houdt ervan om vertroetelt, geknuffeld en gemasseerd te worden.

De massage voldoet niet alleen aan de behoefte van baby’s om aangeraakt te worden, maar biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en een hechtere band op te bouwen.  Het is een bijzondere manier om elkaar te leren kennen.

Door aanraking vindt de baby geborgenheid bij zijn ouders. De zintuigen van het kindje worden geactiveerd en slaap- en eetpatronen zullen verbeteren. Door regelmatig te masseren leer je jouw baby beter kennen en zal de band hechter worden.

De massage kan je het best starten tussen de eerste en de tweede maand na de geboorte van de baby omdat je dan al een band met het kindje heb ontwikkeld. Er geldt een uitzondering wanneer het op medisch voorschrift moet, dan kan je er vanaf de geboorte mee starten.

Wij gebruiken pure, hoogwaardige en ongeparfumeerde oliën van petit jolie voor de babymassage die hydrateert en wordt opgenomen in de huid van jouw baby.

Opzet van de cursus

De Shantala baby massage wordt individueel of in groepsverband gedaan onder professionele begeleiding. De begeleidster zal de handelingen en technieken voordoen op een baby pop, de ouder/verzorger zal onder begeleiding de handelingen zelf uitvoeren op de eigen terbeschikking gestelde babypop.

Duur van de cursus

De cursus zal bestaan uit 1 training, en 1 herhaaltraining totale duur   90min.

Kosten van de cursus

Het tarief voor deze cursus bedraagt €90,00.

Wat kan je ermee nadat je de cursus heb voltooid?

De Shantala baby massages worden verzorgd door ons eigen personeel dat gecertificeerd is. Na het volgen van deze cursus zal je zelf de basis techniek van de Shantala massage beheersen en de band met jouw baby nog verder kunnen versterken.

Interesse in de mogelijkheden of direct een afspraak maken voor de baby massage? Mail dan naar: info@bamboobabyspa.nl

Raadpleeg de veelgestelde vragen sectie voor overige vragen en aanvullende informatie.